Isteria casetei. Sexy-Geoana si ”elicopterul” Patapievici. Se rupe PNL-ul

PSD a gresit. Patapievici a gresit. Tara arde si baba se piaptana. In loc sa ne preocupe formarea unui guvern, imprumutul de la fmi, gasirea unor solutii pentru evitarea unui impas economic, contestam alegerile suparati ca nu am furat cat trebuie, cream isterii  legate de casete cu sexy-Geoana inconjurat de pustoaice trecute bine de 10 anisori s.a.m.d.

Sunt sigur ca si Patapievici saliveaza la vederea vreunei bunaciuni, gata sa bage niste elicoptere care ar trezi si placerea ultimei dame de la Gara de Nord. Oare sa fie, domnia sa, invidios pe Mircea Geoana.

Basescu a indemnat ieri la reconciliere politica, dar membrii partidelor politice refuza sa renunte la obiceiurile proaste din campania electorala. Sa speram ca dupa verdictul curtii constitutionale lucrurile se vor aseza.

Mai ramane un singur pariu. Ruperea PNL-ului si formarea unui partid puternic de dreapta, gata sa obtina majoritatea la urmatoarele alegeri parlamentare. Si uite asa o sa vina si reforma PSD-ului cu scoaterea din joc a batranilor activisti, a sefilor de CAP (Nica, Liviu Dragnea si altii). Iar atunci reformarea clasei politice va fi gata.

Pana atunci, vise umede domnule Geoana, domnule Patapievici …

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: