Basescu a invins in confruntarea TV de la Realitatea TV

Basescu a castigat confruntarea cu Mircea Geoana. Si asta nu datorita opririi lui Geoana pentru un moment de relaxare acasa la Sorin Ovidiu Vantu, ci pentru ca a fost cel mai bun. Traian Basescu a aratat ca un adevarat Presedinte al Romaniei, ca un om pregatit, elegant si sincer.

Geoana s-a tot impiedicat, incurcand indicatori si notiuni economice, dovedind o cunoastere superficiala a aspectelor practice de politica externa. Mircea Geoana a devenint enervant de obraznic si agresiv, incercand sa ii raspunda ca pe maidan, mai tot timpul, lui Traian Basescu.

In ceea ce priveste echipele de sustinatori ale candidatilor cateva concluzii: Dinescu si Antonescu au gesticulat si s-au scalambait ca doi copii needucati, Ilie Nastase, morfaind cu nonsalanta o guma de mestecat, a plecat de plictiseala ori a decis sa treaca in tabara lui Basescu, Maia Morgerstein nu avea ce sa caute acolo sustinandu-l pe Geoana deoarece ai mari sanse sa te compromiti. Cat despre echipa lui Basescu: sobra, eleganta, educata (poate cu exceptia Monicai Macovei si a lui Milut).

Si inca ceva: doamna Maria Basescu s-a comportat ca o mare doamna – eleganta, puternica, modesta si sincera, prin postura, gesturi si atitudini.

Traian Basescu se apropie tot mai mult de cel de-al doilea mandat, asa ca sperantele pentru Romania continua sa supravietuiasca. Doamne ajuta!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: