Doamne, ce bine va sta impreuna sau am fost o data un actor

Am crezut ca omul si actorul Diaconu are mai multa minte. Din pacate, probabil din cauza spriturilor si a noptilor pierdute cu ocazia filmarilor, actorul Diaconu si-a pierdut orice urma de ratiune si de bun simt. Doamne, cat de bine le sta impreuna exclama domnia sa, intr-o emisiune de aseara transmisa pe Realitatea TV. Trecand peste pornirile, poate homosexuale, ale actorului Diaconu, nu inteleg cum poti sa afirmi ca Geoana, Antonescu si Iohannis sunt frumosi si merita sa se duca in lume. Cum poti sa fii atat de superficial si sa apreciezi oamenii dupa aspectul exterior Pai mai Diacone, ia-ti tata o poza ca astia trei si puneti-o deasupra patului, in birou si in closet ca sa iti fie digestia mai usoara. Astia trei si-au ratat, fratioare, cariera. Manechini sa fi fost, Doamne, si nu politicieni.

Urmeaza ca romanii sa transmita catre rudele de la tara vederi de pe litoralul romanesc cu cei trei maimutoi politici la plaja.

Cat despre domnul Diaconu, probabil ca viseaza si domnia sa la portofoliul culturii, asa ca este dispus sa stea pe sub mesele ”imaginare” ale lui Crin, Geoana tocindu-si omul genunchii pentru un vis de intelectual.

Domnule Diaconu, ati fost o data un actor … Din pacate omul Diaconu se dovedeste o lichea. Nu fiti trist, nu sunteti primul…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: