Status

Stati linistiti. Nu mi s-a intamplat nimic. Nu am fost arestat si nici rapit de „trupele speciale” PSD-PNL. Nu am suferit niciun accident (desi poate ar vrea unii).In cursul serii de ieri au fost infiintate echipe comune PSD-PNL pentru eliminarea dreptului la libertate de expresie a mea si a altora. O echipa medicala a PNL-ului (cea care i-a injectat lui Crin serul consecventei prin ipocrizie) incearca sa gaseasca o solutie pentru a determina electoratul PNL sa voteze cu Mircea Geoana. Solutia medicaka ar putea fi accesibila in farmacii, la un pret subventionat, incepand de maine.

In aceasta dimineata ies un pic din umezeala laboratorului pentru a rezolva niste probleme profesionale, dupa care ma intorc la acest blog.

Astazi ar trebui sa fim martorii unei „minuni politice”: deschiderea oficiala a unei filiale PSD condusa de domnul Crin Antonescu prin semnarea la Bucuresti a programului comun PSD-PNL intitulat „O singura Romanie”.

Reclame

2 Responses to Status

  1. eufrosin spune:

    Penibilul acestei aliante intre PSD si PNL e greu de intrecut. Am scris despre asta chiar in ziua cand ea a fost anuntata:

    http://eufrosin.wordpress.com/2009/11/23/alianta-imposibila-a-avut-loc-pnl-si-psd-sunt-impreuna/

  2. Da. L-am banuit pe Crin Antonescu de lichelism si lipsa de discernamant inca de la declaratia din seria anuntarii exit-poll-ului. Ma intreb cat de prosti trebuie sa ne considere politicienii PSD si PNL, indemnandu-ne sa credem intr-un program avand ca obiectiv reformarea mentalitatilor politicienilor in jurul lui Klaus Iohannis?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: