Libertatea de expresie si unanimitatea de voturi in PNL. PNL se implica activ in campania lui Mircea Geoana

Scriind acel comentariu la programul lui Mircea Geoana (cate aberatii doar in ”Introducere”) am auzit pe Realitatea TV o declaratie a lui Crin Antonescu in care acesta a afirmat ca solutia unei aliante cu PSD si UDMR a fost adoptata de Biroul Permanent cu unanimitate de voturi.

Ma indoiesc ca unanimitatea de voturi din PNL este relevanta si/sau compatibila cu libertatea de expresie a membrilor sai, atata  timp cat organele de conducere ale partidului sunt aservite lui Dinu Patriciu. Sa fim seriosi, nici nu exista posibilitatea unui alt rezultat al votului atata timp cat ”planul Klaus Iohannis” a fost elaborat in laboratoarele comune PSD-PNL de ceva timp. Oare cat de fraier sa fi ca sa crezi asa ceva?.

Si inca ceva. L-am auzit pe unul de la PNL (nu i-am retinut numele) ca in masura in care PSD este de acord cu ”planul Iohannis” membrii PNL se vor implica activ in campania electorala a lui Mircea Geoana. Si uita asa, ceea ce nu au reusit sa faca partidele de centru-dreapta, au facut PSD si PNL: Mircea Geoana candidat comun al PSD si PNL.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: