Cuplul Geoana-Antonescu si minciuna reducerii taxelor

Crin Antonescu si Mircea Geoana v-au promis in campania electorala o reducere a taxelor. FMI considera intr-un raport din februarie 2009 ca o relaxare fiscala este imposibila in contextul economic actual.

Am identificat o noua minciuna a cuplului Geoana-Antonescu pe care acestia au servit-o cetatenilor romani: masurile de relaxare fiscala. Iata insa ca acest punct al programului electoral al celor doi candidati era contrazis inca din februarie 2009 de o declaratie a misiunii FMI in Romania. Asadar nici Geoana, nici Antonescu, fie nu au stiut de existenta acestei declaratii, fie, cu rea-credinta, au incercat inducerea in eroare a electoratului din Romania.

Now, as the country enters a downturn, an easing of fiscal policy to cushion the downturn is unfortunately no longer possible. Spending is already too high and the government’s ability to finance a large deficit has dried up.”.

Prin urmare, in contextul actual al crizei economice prin care traverseaza Romania, o reducere a taxelor este un lucru imposibil. Domnilor Geoana si Antonescu, ati incercat sa mintiti electoratul sau nu ati fost suficient documentati? Oricare ar fi raspunsul, concluzia este la fel de grava: ati profitat de lipsa de educatie economica si de ignoranta romanilor pentru a-i determina sa va voteze. Ati facut promisiuni pe care nu le puteti respecta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: