Am anticipat discursul lui Geoana. Am mai descoperit o minciunica!!!

Nu am inceput degeaba analiza programului electoral al lui Mircea Geoana intitulat ”O singura Romanie”. Intr-o declaratie data in mass-media, Mircea Geoana arata ca Biroul Permanent al PSD a aprobat cu unanimitate de voturi (ce surpriza!!!) incheierea unui protocol de colaborare cu PNL pentru constituirea unui guvern condus de Klaus Iohannis.

Dar va rog sa ghiciti care va fi programul viitorului guvern? Surpriza mare: ”O singura Romanie” presarat cu cateva sugestii liberale. Pai domnule Mircea Geoana acel program este plin de aberatii. Acela este programul viitorului guvern?! Domnule Mircea Geoana, cred ca incepeti sa ne luati la misto (scuzati-mi termenul, dar nu ma mai pot abtine).

Legat de informatiile legate de revenirea unei delegatii FMI in Romania, ne bucura faptul ca ati vizitat site-ul FMI, dar din pacate observam ca nu va debarasati de obiceiul de a minti ori exagera. Ati declarat ca delegatia FMI ar putea reveni in Romania chiar de instalarea noului guvern. Fals, domnule Mircea Geoana. Intr-un comunicat oficial, FMI arata ca delegatia sa va reveni in tara abia dupa instaurarea unui nou guvern (”“Under these circumstances, discussions will continue in the coming weeks and another mission will return to Bucharest as soon as a new Government is in place. In view of the progress achieved to date and the broad consensus about how to move forward, the mission expects that it should be possible to bring the review to a swift completion.”). Sau credeti ca in ipoteza putin probabila in care veti castiga alegerile delegatia FMI se va grabi sa vina in vizita la dumneavoastra chiar pe 7 decembrie?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: